Μίγμα ενεργειακών ποτών

4.00

Τροφοδοτήστε την υπεραπόστασή σας με υγρή ενέργεια. Φτιαγμένο με 11% ανακυκλωμένο συστατικό, το Näak Ultra Energy™ Drink Mix προσφέρει 250 θερμίδες ανά 500 ml νερού. Γρήγορης δράσης και εύκολη στην κατάποση, παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να αγωνιστείτε σε έναν ultra.

Μίγμα ενεργειακών ποτών
4.00

Ροδάκινο Βερίκοκο

Αναπτύχθηκε με επαγγελματίες αθλητές, το Näak Ultra Energy™ Drink Mix είναι το πρώτο μείγμα ποτών που παρέχει πλήρεις πρωτεΐνες (EAAs) και BCAA σε βελτιστοποιημένα επίπεδα για μακροχρόνιες προσπάθειες, αποτρέποντας την υποβάθμιση των μυϊκών ινών κατά τη διάρκεια μιας μακράς και έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Προδιαγραφές τροφοδοσίας

– 250 θερμίδες: πάρτε όλες τις θερμίδες σας σε υγρή μορφή
– 55 γραμμάρια υδατάνθρακες: απλοί και σύνθετοι φυσικοί υδατάνθρακες
– 650 mg ηλεκτρολύτες: αναπληρώστε τα μέταλλα που χάνονται στον ιδρώτα και αποτρέψτε τις κράμπες
– 1300 mg BCAA: αποτρέψτε τη διάσπαση των μυών κατά τη διάρκεια της άσκησης
– 8 g πρωτεΐνη: όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για μείωση της μυϊκής κόπωσης

Κατασκευασμένο με:
– Palatinose™. Φτιαγμένο από ζαχαρότευτλα, παρέχει συνεχή απελευθέρωση ενέργειας, προάγοντας την καλύτερη οξείδωση του λίπους και διατηρώντας τα αποθέματα υδατανθράκων για αυξημένη αντοχή.
– Απομονωμένη πρωτεΐνη Canola: παρέχει το πληρέστερο δυνατό προφίλ αμινοξέων.

Συστατικά

Μείγμα ροφήματος με φυτικές πρωτεΐνες (11%) και σάκχαρα (82%), με γεύση ροδάκινου-βερίκοκου (2%). Συστατικά: δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, απομονωμένη πρωτεΐνη canola, Palatinose™ (ισομαλτουλόζη)*, φυσική γεύση, θαλασσινό αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), μέταλλα (κιτρικό κάλιο, κιτρικό μαγνήσιο), φυσικά χρώματα (εκχύλισμα φυτικού χυμού, βήτα καροτίνη).
Μπορεί να περιέχει: σόγια, γάλα, αυγά. Άτομα αλλεργικά στη μουστάρδα μπορεί επίσης να είναι αλλεργικά στην πρωτεΐνη canola. *Η ισομαλτουλόζη είναι μια φυσική πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης, που προέρχεται από ζαχαρότευτλα.

Διατροφικά στοιχεία